fredag 23 december 2011

Dagens mums!

Bakade pepparkakor med barnen. Degen var Gilles pepparkaksdeg från förra året som jag hade i frysen. I år har jag bara sett Skogaholms deg i affärerna, den rekommenderar jag inte! Smakar blä! Kanske blir det goda pepparkakor, men är man ute efter det kan man lika gärna köpa färdiga. Anledningen till att baka själv måste väl vara att man får smaka degen, eller?

Bakade mjuk pepparkaka. Den ska ha glasyr också när det är dags att äta den.

Pepparkakor, utan glasyr än så länge.

Saffransskorporna står i ugnen och torkar och luktar härligt. Blir nog en kopp te och en skorpa när jag inte orkar vänta längre ;)


Luktar saffran!

Snart är det dags att börja göra Jansons frestelse och revben. Får se om vi hinner med lite julgodis eller om det vi har får räcka. Fast man kan ju föra julgodis efter jul också, eller hur :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar