lördag 27 augusti 2011

Sensommar

När vi gick upp så var det redan över 20 grader ute och solen sken från en blå himmel. Vi packade lite mackor och saft i ryggsäcken efter frukost och gick iväg till våtmarksområdet . Barnen ville mata änder så vi hade med oss lite torra frallor.

Först kunde vi inte se några änder. Vid slutet av våtmarken hittade vi 4 änder som fick lite bröd. Sedan gick vi tillbaka till en bänk och åt vår matsäck. Sedan gick vi vidare och hittade ett gäng änder till och några sothönor.

På vägen hem mötte vi en hund med sin matte. Hon sa at det låt en stor kopparorm på vägen. Den låg mitt på vägen och vi tittade på den. En bil kom en bit bort och Josefin fick ta och lyfta upp ormen och lägga den vid sidan av vägen.


Josefin vill nu ha en orm. Hon tyckte det var så häftigt att hålla i den och vill känna på fler ormar. Vilket barn jag har!


Hemma så tog vi en liten paus innan vi tog bussen till centrum. Där såg vi Danny som uppträdde pga invigningen av Sats. Sedan fick barnen handla för sina pengar på BR. Josefin köpte en docka med knappögon och Jonatan en ninja-hamster med rustning. De köpte också Scobey-doo-slime med figurer i. Man kan få mycket för pengarna när det är rea :) Har också inhandlat födelsedagspresenter till barnens kompisar som har kalas imorgon och nästa lördag.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar