tisdag 9 augusti 2011

Lekslottet och Lekplatsen

Tisdagsmorgonen var en mulen och regnig morgon. Kollade in på Lekslottets hemsida, och det var öppet. Åkte dit när det öppnade. Jag läste min tjocka bok (Labyrinten av Kate Mosse) och barnen lekte och blev svettiga (vilket träningspass det verkar vara!).


Efter lekslottet kollade vi in Lekplatsen. Verkar vara som Lekslottet fast lite mindre yta och högre volym (eftersom det ligger i Heron City som är hemskt!). Lovade barnen att vi åker dit imorgon. Labyrinten är utläst, men det finns nog en annan bok jag också behöver läsa ut och lite fika är ju också ok ;)


Onsdagsmorgonen var inte en så vacker dag. Mörka moln så vi parkerade i garaget istället för ute vid Heron City där Lekplatsen ligger. Det var en stor klätterställning som liknade Lekslottet fast inte lika kul för föräldrar. Bullrigt och tristare fika. Saknade också saftkannan för 15:- som vi brukar köpa på Lekslottet. Men barnen var nöjda ändå. Kul lek med bollar som man fyllde på i ett rör så de åkte upp i en korg. När kogen var full så ramlade alla bollar ner över barnen.

När barnen tröttnat på att leka efter 2,5 timme så tittade vi ut genom fönstret. Kan säga att det var tur att vi parkerade i garaget och inte ute! Ösregn och åska.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar