Jag testar Castello Popped Cheese via Buzzador. Det låter lite konstigt, poppad ost, vad är det?
Det är bara ost, den är alltså gjord på 100% lagrad Aged Havarti. Var tvungen att ta reda på hur man gör den:
"Osten genomgår en speciell behandling där den värms och torkas under rotation, en procedur som får osten att ”poppa”. Resultatet är ett unikt tilltugg som bara innehåller ost. Inget annat. Ett naturligt och proteinrikt snacks helt enkelt. Och en ny spännande källa till kalcium."
Den var i alla fall väldigt god. Kollegorna på jobbet har fått smaka den vid lunchen. Jag har ätit den på sallad två gånger, kollegor har ätit den till sallad och soppa. Vi har naturligtvis alla provat att äta den som den är. Gott!
Fick frågan var den finns. Jag har inte sett den i butikerna än och vet inte riktigt var den kommer att hamna. Vid osten eller vid kexhyllan? Hoppas att den kommer in så jag kan köpa den igen.
Fick också frågan om det finns mer smaker, det vet jag inte men det skulle vara en bra idé tycker jag. Ost är gott :)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar