måndag 23 april 2012

Dag 2 på Gran Canaria - 2012 04 08

Sov lite halvdåligt, en liveshow som började precis när vi skulle sova och hårda sängar. Saknade också min dunkudde. Vaknade ändå ganska tidigt, inte riktigt omställda till semestertid. Klockan 8 var vi vid frukosten. Det fanns mycket att välja på. Alla åt tills de var proppmätta.

Vi gjorde oss i ordning och tänkte gå till hotellet där Gunilla  och Moody bodde  men de ringde oss från receptionen och kom upp till vårt rum. Vi gick och kollade in deras hotell också.

Vi badade i vår pool, mest Josefin och jag, Jonatan lite. Jonatan frös så han och Tomas gick upp på rummet. Jag läste under ett parasoll när det började regna ganska mycket. Josefin märkte inte så mycket efter som hon var så blöt ;)

Jonatan ville till morfar och han och Tomas gick dit innan Josefin o jag var klara. När Josefin och jag bytt om så mötte vi dem på vägen och åt sedan lunch på en kinaresturant. Jättegott och bra pris. De vuxna fick persikosnaps och barnen fick klubba, klistermärken, armband och de fick 5 € i dricks.

Sedan gick vi ner till havet. Vi började med fiskbehandling, jättehäftigt! Barnen satt med fötterna i ett stort akvarium och Gunilla och Maria med fötterna i ett annat. Det kittlades och bubblade runt fötterna av alla små fiskar. Det gör vi gärna om!


Sedan lekte barnen i havet, Jonatan ville inte alls gå hem. Han gillar inte att bada i havet men leka längs med stranden är kul. Det är verkligen kul att hoppa över vågorna. Det gick bra ett tag men efter en stor våg som blötte ner hela hans shorts ville han gå hem och byta om.

Vi gick hem och tag en liten paus medans Jonatan bytte om. Sedan gick vi till Gunilla och Moodys hotell och badade i deras pool. Det var saltvatten i poolen!


I bakgrunden ser man vårt hotell, Riu Flamingo.

På kvällen när vi kom hem så spelades det på scenen igen. Barnen dansade på balkongen i den härligt varma kvällen innan vi bäddade ut bäddsoffan till barnen som somnade gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar